• Maneuh Backscatter Inspection System
  • System Inspection Kandaraan Panumpang
  • Sistem Pamariksaan Kargo & Kandaraan (Betatron)
  • Kargo Relocatable & System Inspection Kandaraan
  • Mobile Cargo & Inspection System
  • Kargo Self-propelled & System Inspection Kandaraan

panganyarna

MESIN

  • Maneuh Backscatter Inspection System

    BGBS2000 Sistim inspeksi backscatter dibereskeun adopts téhnologi X-ray backscatter Imaging, nu bisa gancang tur akurat ngawujudkeun inspeksi non-intrusive tina wahana inspected, sarta ngadeteksi naha aya bahan peledak, ubar, knives keramik, barang nyelundupkeun sarta barang diselundupkeun lianna disumputkeun dina wahana.Ieu bisa loba dipaké di departemén kaamanan umum pikeun merangan kagiatan téroris, bandara na inspeksi kaamanan port, jsb.

  • System Inspection Kandaraan Panumpang

    Sistem pamariksaan kendaraan panumpang BGV3000 ngadopsi téknologi pencitraan panyeken transmisi radiasi pikeun ngalakukeun pamariksaan pencitraan scanning online sacara real-time tina rupa-rupa kendaraan panumpang.Sistim ieu loba dipaké dina adat, palabuhan, transportasi jeung jail.

  • Sistem Pamariksaan Kargo & Kandaraan (Betatron)

    BGV5000 kargo & sistem inspeksi kandaraan adopts a Betatron sarta detektor solid anyar.Éta ngagunakeun sinar-X dual-énergi sareng algoritma canggih pikeun ngawujudkeun pencitraan pencitraan sudut pandang sareng idéntifikasi kendaraan kargo.Kalawan dua modus sadia kanyataan scanning & scanning tepat, sistem ieu loba dipaké dina inspeksi barang seludup & stowaway di wates, panjara jeung jalan raya aksés héjo.

  • Kargo Relocatable & System Inspection Kandaraan

    BGV6100 relocatable kargo & sistem inspeksi kandaraan equips hiji akselerator linier éléktronik jeung detektor solid PCRT anyar, nu ngagunakeun dual-énergi X-ray jeung algoritma idéntifikasi bahan canggih pikeun ngahontal scanning sudut pandang jeung kargo Imaging jeung kandaraan, sarta idéntifikasi barang nu diiwalkeun.Sistem gerak dina lagu taneuh pikeun nyeken kendaraan kargo (scanning tepat);atawa sistem dina kaayaan cicing, jeung supir drive wahana ngaliwatan saluran scanning langsung, kalawan otomatis cab fungsi pangaluaran, ngan bagian kargo bakal discan (scanning gancang).Sistem ieu sacara lega dilarapkeun kana pamariksaan pencitraan kendaraan di adat, palabuhan, organisasi kaamanan umum sareng industri logistik.

  • Mobile Cargo & Inspection System

    BGV7000 mobile cargo & sistem inspeksi wahana diwangun ku chassis treuk urang, sistem scanning utama, kabin operasi, fasilitas panyalindungan radiasi jeung dinamotor nu.Sistem tiasa ngawujudkeun transfer jarak jauh anu gancang sareng panyebaran gancang dina situs.Operasi scanning jeung review gambar bisa réngsé dina kabin operasi.Cai mibanda dua modus scanning, scanning tepat na scanning gancang, nu boga kaunggulan atra dina pamariksaan darurat sarta pamariksaan samentara sarta cocog pikeun pamariksaan Imaging kargo jeung kandaraan di adat, palabuhan, kaamanan umum, rupa checkpoints jeung tempat séjén.

  • Pamariksaan Kargo & Kendaraan Mandiri ...

    BGV7600 self-propelled cargo & vehicle inspection system is a set of cargo and vehicle inspection system that can walk on the ordinary road and has own protective device.Sistem ieu nempatan daérah anu alit sareng cocog pikeun pamariksaan pencitraan transmisi kendaraan kargo di situs pamariksaan anu henteu cekap, sistem tiasa ditransfer dina jarak anu pondok dina daérah pamariksaan khusus.

Aya patarosan?Urang boga jawaban

SARENG ANJEUN SAGALA LENGKAH

Ti milih jeung ngonpigurasikeun katuhu
mesin keur pakasaban anjeun pikeun mantuan Anjeun ngabiayaan beuli nu dibangkitkeun kauntungan noticeable

MISI

Tentang Kami

Grup CGN mangrupikeun perusahaan skala ageung anu parantos ngembang kalayan pamekaran industri tenaga nuklir dina réformasi sareng bukaan Cina.Usahana kalebet tanaga nuklir, bahan bakar nuklir, tanaga énggal sareng aplikasi téknologi nuklir.CGN Group mangrupikeun perusahaan tenaga nuklir panggedéna di China sareng perusahaan listrik nuklir panggedéna katilu di dunya.Éta ogé kontraktor listrik nuklir panggedéna di dunya kalayan total aset langkung ti ¥ 900 milyar sareng lima anak perusahaan anu didaptarkeun.